9 Şubat 2017 Perşembe

Yeni Kitaplığım Işıl Işıl

Günaydınnn,
Sabah enerjisiyle hemen bir post daha ekleyeyim dedim bloga.


En son kitaplığımdan yukarıda gördüğünüz gibi taşıyordum. Hem kitaplarım hem momijilerim hem sevdiğim eşyalarım derken aradığım hiçbir şeyi bulamaz olmuştum. Bu sebeple odamdaki son boş duvarı da kitaplık yapmaya karar verdim...


Veee yatak başıma bu şahane kitaplığı yaptırdım. Herkesin tepkisi ya düşerse ya deprem olursa ya başına gelirse şeklinde felaket senaryoları oluyor ama sakin :) Kitaplığım tamamen duvara sabit şekilde şu an eksik olsa da yakında cam kapakları da gelecek.
Tüm kitaplarımı yeni kitaplığıma taşıdım eskisine de defterlerimi koydum.
Kitaplığın en alt rafını ise momijilerime ayırdım. Ama baksanıza sizce de çok güzel olmadı mı?


Kitaplığın etrafını da yılbaşı ışıklarıyla çevirdim. Siz de kendi kitaplığınıza yapabilirsiniz. Nalburda 20 TL 'ye aldım bu ışıkları. 10 metrelik bana yetti de arttı bile. Bir çok çeşidi var bu ışıkların. Her ışığı farklı renk yanan, top şeklinde olan, ampüle benzeyen... Çeşit çeşitler zevkinize göre seçebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor güle güle kullan :). Blogdaki her fotoğrafa baktım herhalde çünkü çokkk güzeller, ne ile çekiyorsun merak ettim :). Bir de benzer kitaplar gördüm, benziyor sanırım okuduklarımız :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim benzer zevklerimizin olması çok hoş :) Fotoğrafları telefonla çekiyorum. Bu fotoğrafları iphone 5s ile çekmiştim ama yeni fotoğrafları iphone 7 ile çekiyorum. Blogumu beğenmene çok sevindim :)

      Sil